GMP - Domaća proizvodnja evropskog kvaliteta

picture

Kompanija GMP sa sjedištem u Banja Luci već 15 godina je najveći proizvođač namještaja u regiji, a zbog povećane potražnje odlučili smo se na ulaganje i proširenje kapaciteta proizvodnje. U tu svrhu instalirali smo novi proizvodni pogon u objektu kod Prijedorske petlje u Banjaluci.
Ovaj korak je tek prvi u planiranom proširenju kapaciteta koji je veći za 40% u odnosu na dosadašnji. Samim tim zaposleno je dvadeset novih radnika, a u planu je da se u naredne dvije godine zaposli još četrdeset do pedeset. Naša vizija je da usavršavamo svoje proizvode, znanja, tehnologije, ljudske resurse, da uvijek idemo korak dalje, te smo se iz tog razloga odlučili na hrabru odluku u ovim kriznim vremenima i investirali smo u proširenje proizvodnog pogona.
Naša kompanija svojom djelatnošću i uspjehom kontinualno doprinosi razvoju privrede. Trenutno zapošljava 230 radnika, a taj broj je stalno u porastu. Osnovna djelatnost je prozivodnja tapaciranog namještaja. GMP je izvozno orjentisana fabrika o čemu svjedoči činjenica da se izvozi preko 70% proizvodnje. Proizvode možete pronaći u svim većim salonima namještaja u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji, Njemačkoj i Moldaviji.
Pored proizvodnje GMP ima i svoj maloprodajni salon namještaja GMP Enterijeri u ulici Karađorđeva 2, Banja Luka. Ove godine obilježavamo šest godina uspješnog poslovanja.

Ponuda zaposlenja

Uvek smo u potrazi za najboljim radnicima! Jednostavno, pošaljite nam Vašu biografiju i sa zadovoljstvom ćemo je zaprimiti, te javiti Vam se ukoliko se ukaže potreba za novim radnim mjestima. Ovo je Vaša šansa za karijeru. Iskoristite je.

GMP Sertifikati

Sajam Keln [izvještaj]


Korporativni video

Kontakt

GMP Kompani d.o.o.
Bilećka 2F, 78102 Banja Luka, BiH
Telefon:
+387 51 585 384, 584 613
Faks:
+387 51 584 614
Email:
info@gmpkompani.com
prodaja@gmpkompani.com