O nama Spoj dizajna, izvrsne izrade i pravog omjera cijene i kvalitete.
Rani početak

1997. godine

dvije decenije stvaranja

Iskustvo i istrajnost

Priča o poslovnom uspjehu naše kompanije počela je davne 1997. godine, otvaranjem malog porodičnog preduzeća, sa vizijom da u budućnosti postanemo moderno, tehnološki inovativno, ekološki osvješteno, ali i društveno odgovorno preduzeće.

Savremen brend prilagođen današnjem vremenu

Dvije decenije poslije, početne vizije u potpunosti su postale stvarnost

Suptilna estetika, provjereni kvalitet materijala, funkcionalnost i posebna pažnja posvećena svakom detalju izrade, dovela nas je do toga da danas ponosno možemo reći da koračamo pravim putem. Jer naši komadi namještaja krase domove širom regiona a i dalje, sve zahvaljujući misiji koja nas je vodila od početka da stvorimo namještaj koji savremen život čini ljepšim i udobnijim.   

širok asortiman

Od dnevnog boravka do spavaće sobe

Proizvodi koje predstavljamo na tržištu rezultat su dugog procesa proučavanja i izrade prototipa s ciljem stvaranja savremenih rješenja opremanja koji mogu riješiti svakodnevne probleme i zadovoljiti estetski ukus onih koji ih izaberu. Svaki proizvod razvija se kroz proces koji uključuje dubinsko poznavanje tržišta, razmatranje novih situacija korisnika i pravu kombinaciju znanja i inovacija. Tako dobijamo proizvod, koji je rezultat savršene kombinacije materijala i dizajna.

Garancija kvaliteta

U korak s vremenom

Spajanje klasičnog i modernog stila te posvećenosti detaljima

Kako bismo našim kupcima mogli garantovati najviši kvalitet, proizvodnju smo uskladili i sa najzahtjevnijim standardima (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS  18001:2007). Naša misija je učiniti domove posebnim, drugačijim, savremenim i težiti konstantnoj ravnoteži između tehnike i estetike, kvaliteta i cijene.